-

En presentasjon av bandets medlemmer:

Tor Ivar Johansen, ca 30, bosted: Mjøndalen, hobby: AC/DC 

Tor Ivar har vært initiativtageren til bandet fra dag 1. Han er også nesten på grensen til fanatisk fan av AC/DC. Det er ikke mange i Norge som har stått på scenen med gruppa under en konsert, snakket med AC/DC`s medlemmer flere ganger, har en signert Angus Young signaturgitar, et utall av sjeldne plate/cd utgivelser, reist Europa rundt på deres konserter, og har også pratet med konene til noen av bandets medlemmer. Hva denne mannen ikke vet om AC/DC er nok ikke vært å vite. Tor Ivar har spilt gitar siden 12 - 13 års alderen, og kommer nok til å fortsette med det til fingrene ikke orker mer.

Send mail til Tor Ivar: tor-ivar@dirtydeeds.no

Bjørnar Bækken, ca 30, bosted Mjøndalen, hobby: Bleieskiftarbeider

Bjørnar har også vært med siden starten av bandet og vært Tor Ivar`s "gitarkamerat" siden de gikk på gitarskole sammen i tidlig pubertet. Har spilt i legendariske Dynga Bluesband, men da trakterte han bass gitar. Er en allsidig musiker som også trakterer piano i festlige lag, men spiller da aller helst ABBA. Har også en liten intern konkurranse med  Snorre om å ha spilt på samtlige Eiker Rock som har vært arrangert. De er faktisk de eneste som har gjort dette i Eiker Rock`s sin 11 årige historie. Bjørnar er ellers en stille og rolig gutt med begge bena plantet godt i jorda.

Send mail til Bjørnar: bjornar@dirtydeeds.no

Magne Frydenlund, ca 30, bosted: Loesmoen, hobby: musikk

Magne kom med i bandet i det herrens år 2000. Er nok sammen med Snorre den som har lengst fartstid i bransjen. Har spilt i flere band en vi har fingre på hender og føtter, og har fortsatt fingrene fulle med ulike band og prosjekter. Er utrolig kunnskapsrik når det gjelder musikk og ikke minst musikk historie, men ikke minst en utrolig allsidig musiker. Spiller alt fra Wildenvey til AC/DC, Prince og DumDum boys med stor innlevelse. Det verste er at gutten kan synge også!

Send mail til Magne: magne@dirtydeeds.no

 

Snorre Simensen, ca 30, bosted: Krokstadelva, hobby: motorsykkel

Det ivrigste medlemmet ved siden av Tor Ivar! Snorre er opphavsmannen til lysskiltet som følger bandet på deres jobber. Har lang fartstid som musiker og har spilt i utallige band siden sin korte karriere i skolemusikken, her kan nevnes: Lady&Landstrykerne, Blues Expressen, Stokk&Stein og gjesteopptredener i The Betales. Han har også en stor glede av og kjøre motorsykkel sammen med resten av gutta i Plastic MC, se linker for deres hjemmeside. Snorre er en utpreget perfeksjonist når det gjelder musikken han utøver, men bør ta bedre vare på seg selv og utstyret sitt (ref ved bruk av elektrisk verktøy)  

Send mail til Snorre: snorre@dirtydeeds.no

Brede Solberg, ca 30, bosted: Drammen, hobby: golf og fisking +bleieskift

En av tre som har vært med siden starten av bandet. Var egentlig ikke tiltenkt jobben som sanger, men truet Bjørnar og Tor Ivar med juling hvis han ikke fikk være med. Har ingen bakgrunn fra andre band som har gjort seg gjeldene i det lokale musikk livet, men har vært involvert i flere garasjeband som aldri så dagens lys, da som trommeslager og bassist. Dette var mye grunnet idretten som han drev med i yngre dager (les: lettere dager) Har stor glede av å plage resten av bandet med gitarspill på øvinger og jobber. 

Send mail til Brede: brede@dirtydeeds.no